“Storlax-Jakt” för dom som inte kan fylla båten själv

Tredagars-program för dig som är ensam eller vill dela båt

Vill du träffa nya fiskekompisar eller bara åka själv och dela båt med likasinnade så kommer jag ha tre bokningsbara perioder med “Storlax Jakt” som mål under absolut högsäsong och på bästa områdena i södra Österjön och utanför Blekinge. Ett bra tillfälle att försöka att höja sitt laxrekord.

Jonas 1

Fin storlax som blev ett nytt PB efter en grym fight

Utgångshamn Abbekås: 13-14-15 Mars: Plats för 4 personer.

Utgångshamn Abbekås: 27-28-29 Mars  : Fullbokat.

Andra datum kan eventuellt finas kvar för endagsbokningar eller flerdagsbokningar. 

Boende på Abbekås hamnkrog & Hotell som ligger 100 meter från båten i hamnen.  Fantastiskt boendet med havsutsikt i hamnen i kombination med rejäl Skånsk mat av absolut toppklass för ett rimligt pris i kombination med världens nu förmnodligen bästa laxfiske. Kan det bli bättre ?

abel 2

Fantastiskt fin majlax som gjorde att jag fick vända båten så linan inte skulle ta slut

Storlax i Bleking i Maj

Kommer göra en tur upp till Blekingen i början på maj då det är absolut störst chans på riktigt stor lax där. Varje år fångas flera laxar utanför Blekinge över 20 kg under första halvan av maj då dom passerar förbi och stannar till i området för att äta spigg och sill. Ett laxfiske av absoluta världsklass. Utgångshamn från Sandhamn Marine som ligger strategiskt till för för att nå flera av de bästa områdena. Boende i hamnen eller ute på en ö mitt i fiskeområdet.

4-5-6 maj: fullt

Andra datum kan eventuellt finas kvar för endagsbokningar eller flerdagsbokningar. 

Fransk 4

Drömlaxen landad som sedan släpptes tillbaka helt oskadd