Båt

båt 1

Full fart ut mot storlaxarna en solig Junidag

Charterbåt byggd för laxtrolling
Abels Salmoncatcher är en 28,5 ft Carolina Classic båt, byggd i North Carolina i USA. Utrustad med instrument från Raymarine, radar, GPS-kartplotter- AIS-system, ekolod, VHF, autopilot.

MOTORER:Dubbla Volvo Penta D-4 , 260 hk motorer som tillsammans ger 520 hk. Ett grymt vridmoment som gör att det 7 ton tunga ekipaget går otroligt bra och bekvämt i tufft väder.

båt 1

Fullt utrustad charterbåt som specialbyggts för laxtrolling och fiske med kunder

Bättre prestanda – mindre koldioxid
Motorerna har ett unikt vridmoment för snabb acceleration och effektiv marschfart. Kombinationen av rena motorer och intelligent teknik för sparsam körning minskar både bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen.

abel 1

En kapten/guide med full behörighet som har en livslång erfarenhet av sportfiske

Byggd för sportfiske
Båten är skräddarsydd för laxtrolling och är fullutrustad med tre djupriggar, elektriska planerboardmaster, kylbox i durken för fångsten, fisktank för levande betesfisk. Inbyggda utrymmen för fiskeutrustningen.

CC2

Bekvämt och varmt i båten även när det är kyligt ute. Ebersprächer diselvärmare, kaffebryggare, micro och toalett gör det bekvämt även för den kräsna kunden.

Bekvämt för kunden
Stort utrymme för fiske bak i båten, Eberspächer diselvärmare och gångvärme, inbyggd kaffebryggare, microvågsugn, gasspis, kylskåp med frysutrymme, riktig vattentoalett.

Mats Otto 2

Stamkunden Mat-Otto med en av många stora laxar som fångats i den här båten. Bara under våren 2014 har ett 20 tal laxar runt 15 kg och uppöver fångats under guidning i den här båten.